A BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott a fiataloknak a GYEK-ben

Megosztás

Egy mini koncertet követően a Bükk Bevetési Alegység bemutatta azokat a fegyvereket, eszközöket, amelyeket a munkájuk során használnak.

Az Elfogadóparancs II. után az Elfogadóparancs III. a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház felkérésére alapján szerveződött 2022. november 25-én a Gyermekegészségügyi Központ (GYEK) tornatermében. Az alegységi bemutató előtt Horváth Richárd r. zászlós (Miskolci Rendőrkapitányság) zenekarával a „Tappancshangokkal” adott elő három számot. A bemelegítő dallamok közt szerepelt a korábban már nagy sikert aratott „A piros az tilos”, illetve szintén saját szerzemény, a rendőrök munkáját bemutató „Kék a vérem” című szám is.

A meglepetésnek szánt mini koncertet követően a Bükk Bevetési Alegység bemutatta azokat a fegyvereket, eszközöket, amelyeket a munkájuk során használnak, illetve használtak. A kis páciensek később megismerkedhettek az eszközökkel, sőt fel is próbálhatták azokat. A kötetlen prezentáció során a gyerekek pedig csak kérdeztek és kérdeztek, és kérdeztek…. (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek