Az interneten már elszabadult Jeszenszky Baranyi Krisztinával kapcsolatos, “kecskeb*szós” sértegetésének folytatása

Megosztás

A Fidesszel látványosan egy követ fújó “megmondóember” nemrég arról beszélt a saját maga vezette műsorban, hogy vajon egy kecskét, vagy a kerületi polgármester asszonyt kellene-e megd*gni. Ezt és a többi sértegetést is Baranyi kikérte magának, de Jeszenszky Zsolt csak további olajat öntött a tűzre. Ha azt hittük, nincs már lejjebb, ismét csalódtunk, de van lejjebb.

Mint ismert, Baranyi Krisztinát, Ferencváros polgármesterét az ATV Start című műsorába hívták be, ahol a budapesti kerületvezető kijelentette, meglátván Szalai Szilárdot, a Pesti Srácok újságíróját:

Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, én régóta hangoztatom és megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni. Én nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el.

Baranyi ezt követően Fürjes Balázs államtitkárral vitázott, ahol többek között az is szóba került, Baranyi mit nehezményezett elsősorban. A Pesti Srácok egyik, róla szóló műsorával kívánta szemléltetni, miért nem áll szóba az újságíróival: idézett a Politikai hobbista című műsorból, melyben az újságírók azt taglalták, egy kecskét vagy Baranyi Krisztinát kellene-e inkább megd*gni.

Ha az ember k@rvának áll, akkor b@szni kell. És ezzel most nem Baranyi Krisztina esetleges korábbi vagy kiegészítő foglalkozására gondolok – vagy volt neki ilyen, vagy nem, ő dolga.  Hanem arra, hogy aki politikusnak áll, az bizony kap hideget-meleget. És el kell viselnie. Ha nem bírja, válasszon magának más pályát. Legyen például mosónő… (de ez csak véletlenül jutott eszembe, nem Baranyiról).

Az a mimózáskodás, amit Baranyi művel, egyszerre nevetséges, ugyanakkor valahol érthető is. Ő ugyanis – ahogy az elején is írtam – polgármesterként semmilyen teljesítményt nem nyújtott, nem is képes ilyenre.” (Blikk)

Frissítés: Csütörtök este már nem volt elérhető Jeszenszky írása a Facebookon, vélhetően eltávolította. Ennél azonban még tovább mentek bizonyos jobboldali médiumok (erre az MKKP hívta fel a figyelmet posztjában), íme:

Mindig azt gondoljuk, hogy nem lehet mélyebbre süllyedni már Magyarországon, ami a kultúrát illeti, de mindig csalódnunk kell.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek