Fölényes győzelem a DVTK-nak, döntetlen Mezőkövesdnek

Megosztás

Vasárnap ismét teljes kört bonyolítottak le a labdarúgó NB II-ben.

A DVTK idegenben biztos fölénnyel, 0-3-as végeredménnyel tudott nyerni Szeged ellen: az első félidőben Lukács Dániel büntetőből szerzett vezetést, ami Jurek Gábor egy szép támadás végén megduplázott. A második félidő elején Eppel Márton értékesített egy újabb jogosan megítélt büntető, amivel el is döntötte a fontos kérdéseket. A folytatásban a DVTK több ziccert ki kidolgozott, de az eredmény már nem változott. Ezzel az eredménnyel a DVTK átvette a vezetést a tabellán.

15:00 Szeged-Csanád GA – Diósgyőri VTK 0-3 (0-2)

Gólszerzők:

  • Lukács Dániel (0-1, 11-esből) a 35.,
  • Jurek Gábor (0-2) a 41.,
  • Eppel Márton (0-3) a 49. percben.

Kazincbarcika csapata sem tétlenkedett: A listavezető PMFC-t fogadták. A találkozón hiába szerzett vezetést a pécsi együttes, 1 ponttal távozhatnak a kék-sárgáktól.

Kolorcity Kazincbarcika SC–Pécsi MFC 1–1 (0–0)

KAZINCBARCIKA: Megyeri I G. – Szemere, Ur, Lippai T., Székely K. – Ádám F., Csatári (Kállai Z., a szünetben), Nagy J., Hleba (Szabó B., 65.), Süttő (Pálinkás, a szünetben). – Laczkó (Takács T., 65.)
Vezetőedző: Varga Attila
PÉCS: 
Helesfay – Mayer J. (Gera Z., 75.), Takács Zs. (Terbe, 17.), Katona L., Hadaró – Szeles – Kesztyűs B. – Kocsis B. (Svedyuk, 75.), Nikitscher, Harsányi I. – Tóth-Gábor.
Vezetőedző: Weitner Ádám

Gólszerzők: Katona L. (68., öngól), illetve Harsányi (52.)

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek