Így változnak a jegyárak az újranyitott Barlangfürdőben

Megosztás

A többszörösére nőtt energiárak miatt emelésre van szükség.

Társaságunk, a Miskolci Fürdők Kft., mint a Miskolctapolca Barlangfürdőt üzemeltető cég, az újranyitás kapcsán ezúton közöljük, hogy a többszörösére emelkedett energiaköltségek miatt a fürdő további üzemeltetéséhez és a megszokott színvonal megtartása érdekében változnak a jegy- és bérletárak – írják közleményében a cég.

Megszűnik az eddig alkalmazott szezonos és szezonon kívüli jegy- és bérletár struktúra. Ugyanakkor nem áll szándékunkban a teljes költségnövekményt áthárítani a vendégekre – fogalmaznak.

Október 28-tól a Barlangfürdő jegyárainál átlagosan 671 forint lesz a változás a szezonos időszak belépőihez képest, az Aquaterápia részleg gyógyászati szolgáltatásokhoz kapcsolódó árai átlagosan 188 forinttal, a wellness szolgáltatások díjai átlagosan 1090 forinttal nőnek.

Bérletek vásárlása esetén, átlagosan 2610 forinttal változik az ár. A pontos jegyárakról a Barlangfürdő weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek