A miskolci rendészek fogták el a graffitizéssel rongáló fiatalt

Megosztás

Nem nagyon bújt el az elkövető a térfigyelő kamerák kíváncsi szeme elől, így az önkormányzat rendészei könnyedén kiszúrták.

Graffitiző fiatalt fogtak a hétvégén a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai. A rongálót a térfigyelő kamerákon keresztül szúrták ki, ahogy a Centrumnál egy információs táblát és egy oszlopot több helyen is összefújkált.
Miután kifogyott a festékszóró, egyszerűen eldobta a palackot, majd barátaival tovább állt. A helyszínre azonnal járőröket küldtek, kiérkezésükig pedig kamerákkal követték a társaság útját, majd kiemelték a rongálót és átadták a rendőröknek. 

– Mire a járőreink odaértek a helyszínre, a fiatalember a csapatával együtt már a Vörösmarty lakótelep felé vette az irányt. Néhány perc után azonban kollégáim utolérték őket, visszatartották, elfogták az elkövetőt, visszakísérték a cselekmény helyszínére, illetve még egy helyszínre, hiszen két helyszínes volt ez a cselekmény – nyilatkozta Miskolc Televíziónak Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet igazgatója. (Minap)

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek