Miskolci rendezvényen kóstolhatunk bele a programozás világába

Megosztás

A Codecool Programozóiskola jóvoltából október 27-én Miskolcon tart rendezvényt, ahova ingyenesen látogathatnak el a programozás iránt érdeklődők.

A Codecool eseményének célja, hogy minél többen megismertessék a programozói szakmát, és az iskola gyakorlatorientált módszerét az IT világa iránt érdeklődőkkel. A tájékoztató mellett egy olyan workshoppal is készülnek, ahol mindenki megtapasztalhatja, milyen a gyakorlatorientált csapatmunka élménye és azonnali eredménye.

A következő eseményük Miskolcon, a Rákóczi Ferenc utca 13. alatt található GRABOVSKY coworking & more közösségi irodában lesz, október 27-én, délután 4-kor.

A szervezők ételről és italról is gondoskodnak. A részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, mely itt érhető el.

A Codecool alapítói annak idején azt vették a fejükbe, hogy olyan képzési metodológiával vezetik be a munkaerőpiacra a programozás iránt érdeklődőket, ami a tanuló egyéni igényeihez igazodva a leggyorsabb fejlődést biztosítja, ugyanakkor a munkaadói elvárások szerinti legversenyképesebb tudást adja. Mindehhez olyan készségeket is tanítanak, amik a jövendőbeli munkahelyen való érvényesülést is biztosítják, mint például a csoportban való munkavégzés, vagy a folyamatos önfejlesztés képessége. Hiszik, hogy a programozás nemtől és kortól függetlenül elsajátítható, csak a kellő motiváció, és néhány alapvető logikai készség szükséges hozzá. Ebben olyannyira biztosak, hogy a képzést sikeresen teljesítőket kezdő programozóként helyezik el vállalati partnereik egyikénél. Az elhelyezést pedig szerződésben garantálják.

– írták magukról az iskola munkatársai.

Kapcsolódó cikkek