Veres: A Fidesz-KDNP lobbizhatna Miskolc érdekeiért Orbánnál, de nem teszi, csak cserben hagyja a várost

Megosztás

A polgármesternek kezd elege lenni abból, hogy amikor az egész ország ekkora bajban van, a Fidesz akkor is csak a politikai haszonlesést tartja saját szeme előtt és nem a városon kíván segíteni. Például azzal, hogy bejárnak dolgozni a munkahelyükre és nemcsak hangzatos szónoklatokkal ásnak újabb és újabb árkokat a miskolci emberek közé.

Íme a polgármester bejegyzése a Facebookon:

❗Miskolc város vezetése hetek óta azon dolgozik, számol, egyeztet a turisztikai szakemberekkel, szállásadókkal, vendéglátósokkal, a BOKIK-kal, hogy a Miskolctapolca Barlangfürdőt év végéig újranyithassa. Az elmúlt hetek tárgyalásainak eredménye, hogy most talán lesz remény arra, hogy a város egyik ikonikus fürdője ismét vendégeket fogadhasson.

☝️De a városvezetés nemcsak a következő 2 hónapban gondolkodik, nemcsak arra próbálunk megoldást találni, hogy év végéig üzemeljen a fürdő. Olyan megoldásokat keresünk, olyan tárgyalásokat kezdeményeztünk, amelyek hosszútávon rendezhetik a Barlangfürdő és a turisztikai szektor jövőjét .

👉 Miközben hetek óta ezen dolgozunk, a miskolci Fidesz-KDNP arra sem veszi a fáradtságot, hogy ebben a válságos helyzetben legalább a közgyűlési ülésekre bejárjanak. Csütörtökön a közgyűlési terem üres székei jelezték, cserben hagyták Miskolcot.

⁉️ Most pedig kiállnak, követelik, nyissuk ki a fürdőt.

☝️ Mi pedig követeljük, járjanak be dolgozni, és lobbizzanak a kormánynál Miskolcért, a miskolciakért!”

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek