A beszédét rekedten, köhécselve elmondó kormányfőnek kutya baja – állítja a fideszes sajtófőnök – videó

Megosztás

Hiányzott a dinamika, valamint Orbán Viktor hangtónusa az idei ünnepi beszédjéből, Zalaegerszegen. Havasi Bertalan azonban bizonygatja, hogy a miniszterelnöknek semmi baja. Pedig láthatóan szenvedés volt számára a jóval kisebb tömeg előtti beszéd megtartása is.

Sokaknak feltűnt a mai megemlékezésen köhécselő, rekedt Orbán Viktor, de a kormányfő esetleges betegségére vonatkozó kérdéseket Orbán sajtófőnöke a fenti válasszal ütötte el.

A miniszterelnöknek kutya baja – válaszolta Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke az RTL Híradó kérdésére. A csatorna azt szerette volna megtudni, hogy a mai zalaegerszegi megemlékezésen látott köhécselő, rekedt kormányfő milyen egészségügyi problémákkal küzd, és hogy ezek befolyásolhatják-e a következő napokra vállalt programjait.

Orbán Viktor mostani október 23-i beszédének egyik vezérmotívuma a magyarokat 1956-ban cserbenhagyó Nyugat volt, emellett volt egy kis Brüsszelezés is, de összességében a miniszterelnök a vártnál jóval visszafogottabb beszédet mondott, épp csak érintette a háború témáját, tartózkodott a putyinista panelektől, sőt, még a „brüsszeli elhibázott szankciók” toposzát sem hozta fel.

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek