Ittasan ment neki egy betonkerítésnek Szikszón, majd elmenekült

Megosztás

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 26 éves férfival szemben. A gyanúsított 2022. október 14-én 16 óra körül Szikszón, a Dózsa György úton közlekedett autójával, majd lesodródott az útról és nekiütközött egy betonkerítésnek. A sofőr elmenekült a helyszínről.

Az esetet látta egy szabadnapját töltő rendőr is, aki szolgálatba helyezte magát, egyben értesítette kollégáit, akikkel azonosították, majd elfogták az autót vezető férfit.

Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a járművet kivonták a forgalomból, és kötelező gépjármű felelősségbiztosítással sem rendelkezett. Az autó műszaki állapotára jellemző, hogy egyazon tengelyen különböző méretű gumiabroncsok voltak.

Az Encsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Amennyiben ön is hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek