Döbbenetes képsorok, ahogy orosz rakétatámadás ér egy újabb ukrán várost – videó

Megosztás

Egy autó fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy két robbanás is megrázza a főutat. Régen nem beszélünk már “az orosz kisebbség védelméért” indított hadműveletekről.

Videó készült arról, ahogy orosz rakétatámadás éri Dnyiprót. A felvételt egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, és két hatalmas robbanás látható rajta.

NEXTA on Twitter: “The footage of the morning missile strike on the #Dnipro. pic.twitter.com/FIFD5KvfUh / Twitter”

The footage of the morning missile strike on the #Dnipro. pic.twitter.com/FIFD5KvfUh

Nem Dnyipro az egyetlen ukrán város, amelyet támadás ért hétfőn. A sűrűjét Kijev kapta, de csapás érte Harkivot, Zaporizzsját, Lvivet, Ternopilt, Hmelnickijt, Vinnicját, Szumit és Zsitomirt is. A támadások eddig 10 halálos áldozatot és 60 sebesültet követeltek. Az ukrán haderő főparancsnoka szerint az Ukrajnára kilőtt orosz rakéták felét sikerült megsemmisíteniük, mielőtt elérhették volna célpontjaikat.

Vlagyimir Putyin orosz elnök közben nyilvánvalóvá tette, hogy a támadássorozattal a Kercsi-szorosban található, Oroszországot a Krímmel összekötő híd felrobbantását torolják meg. (Hvg)

(A borítókép illusztráció)

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek