Talány: Casillas az interneten beismerte, hogy meleg, ám utána azt mondta, feltörték a fiókját

Megosztás

Twitter-bejegyzésére az egész világ felkapta a fejét. Főleg, miután a bejegyzésre válogatott csapattársa is reagált. A BL-győztes és világbajnok kapus azonban utólag szabadkozott, hogy a posztot nem ő írta, valaki feltörte a fiókját.

“Remélem, tiszteltek engem. Meleg vagyok #kellemesvasárnapot” – ez a bejegyzés jelent meg vasárnap délután Iker Casillas, a spanyol válogatott korábbi kapusának Twitter-oldalán. Aztán pár órával később törölte a posztot, az ugyanis már nem elérhető.

Nem sokkal később pedig egy tisztázó bejegyzés jelent meg Casillas oldalán:

A fiókomat feltörték. Szerencsére minden rendben. Elnézést kérek a követőimtől és természetesen még inkább a meleg közösségtől.

Espero que me respeten: soy gay. #felizdomingo— Iker Casillas (@IkerCasillas) October 9, 2022

A 41 éves Casillas tavaly év elején jelentette be, hogy feleségével, a sportriporter Sara Carbonaróval, akivel 12 évet töltöttek együtt, elválnak egymástól. A párnak két közös gyermeke van. 

Casillas tweetje alatt – amíg az elérhető volt – felbukkant a nagy rivális Barcelona védőjének Carles Puyolnak a kommentje is, azt írta egy szívecskés egy egy puszi emotikon kíséretében:

Itt az idő, hogy elmondjuk a történetünket.

Hogy Puyol mire utal, az nem világos, pláne, hogy Casillas utóbb azt mondta, csak meghekkelték a fiókját.

A kapus 2020 augusztusában vonult vissza, előtte 167 alkalommal szerepelt a spanyol válogatottban, felnőtt csapatban 656-ször lépett pályára, ebből 510-szer a Real Madrid, 116-szor a Porto focistájaként. Előzőleg, 2019 májusában a Porto edzéséről kórházba szállították, mert szívrohama volt. (via Hvg)

Kérjük, hogy támogassa a megye független hírportálját, ezzel biztosítva egy utazó riportert, aki bemutatja a magyar vidék valóságát!

Kapcsolódó cikkek