Egy nap alatt 117 ezer forintot adományoztak lapunknak olvasóink!

Megosztás

Október 5-én szerdán indult el a borsod24.hu adománygyűjtő akciója, azért, hogy a megye független hírportálja tovább tudjon fejlődni. Célunk 1 millió forint összegyűjtése, hogy fel tudjunk venni egy utazó riportert, aki hitelesen bemutatja a magyar vidék valóságát. Magáról az akcióról itt írtunk bővebben.

Az első nap számunkra és meglepő lelkesedéssel és pozitív fogadtatással indult. Sok olvasónk jelezte, hogy fontosnak tartja a célt és támogatni fogja a kampányt. Sajnos a nehéz gazdasági helyzet is visszaköszönt olvasóink leveleiben, mert volt aki jelezte, hogy anyagilag nem tud minket támogatni, de egy megosztással és azzal, hogy szól ismerőseinek mindenképp számíthatunk a segítségére. Ezen tapasztalatok alapján ki merjük jelenteni, olvasóink fontosnak találták kérésünket. Ez abból is látszik, hogy kevesebb mint 24 óra alatt összegyűlt 117 ezer forint, amit ezúton is hálásan köszönünk!

Az akciónk még október végéig fut és további 883 ezer forintra van szükségünk ahhoz, hogy megvalósítsuk célunkat.

Amennyiben ön is úgy érzi, hogy hozzájárulna a független média fennmaradásához és a vidék valódi híreinek bemutatásához, kérjük erre a linkre kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek