A miskolciak nem hiszik, hogy az Ellipsum bezárásának oka valóban a karbantartás

Megosztás

Saját internetes Facebook-oldalán tette közzé hétfő délután az Ellipsum fürdő, hogy a miskolctapolcai intézmény átmenetileg nem üzemel, karbantartás miatt. A hozzászólók többsége azonban úgy gondolja, ez nem így van, egyszerűen képtelenek fenntartani az eddig is veszteséges fürdőt.

A hétfői napon nyilvánosságra hozott intézkedések húsba vágóak lesznek Miskolc idegenforgalmát illetően. Mivel a Barlangfürdő több más miskolci strand is szinte egyszerre zár be és 110 dolgozót el is bocsát az üzemeltető cég, így a hírt olvasók úgy gondolják, csak porhintés a karbantartás mögé bújni. Ráadásul a korábbi (nem éppen ritka) karbantartási munkálatoknál mindig meghatároztak egy konkrét, vagy egy hozzávetőleges időpontot, hogy meddig nem látogatható a fürdő, vagy a wellness-részleg.

Most azonban ilyenről szó sincs, a poszt pontosan ezt a szöveget tartalmazza: “Kedves Vendégeink! Az Ellipsum Élményfürdő, valamint az Ellipsum Strandfürdő wellness részlege (beleértve a szaunákat és a fitness termet) – karbantartási munkálatok miatt – átmenetileg nem üzemel. ❌ Megértésüket köszönjük!-“

Ehhez fűzték hozzá a következőt a hozzászólók, a teljesség igénye nélkül:

“Átmenetileg…..jövő nyárig? … “karbantartás”

“3 havonta karbantartás stb, jobb ötlet nem volt ? Nevetséges … Miért nem vagytok egyenesek ? Nincs pénz fenntartani és kész.🤡🤡

“Lehet, hogy valóban javítják, de ettől függetlenül nem valószínű, hogy lesz pénz az üzemeltetésre. A sokkal gazdagabb Győrben is szinte minden fürdőt bezártak. Kérdés persze, hogy meddig?”

“A Barlangfürdő a Selyemréti is bezár, 110 embert eresztenek szélnek”

“Egyszóval minden strandot bezárnak. Megkezdték a 2 hónapos felmondási idejüket.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek