Tényleg bezárnak a Kórház utcai rendelők Miskolcon?

Megosztás

Óriási a felháborodás a helyiek között, mivel az a hír terjedt el, hogy októbertől bezárnak Miskolcon a Kórház utca 1. alatti szakrendelők és már csak két állami egészségügyi intézmény marad nyitva a jövő hónaptól. Tényleg ekkora lenne a baj?

Összefogásra buzdítja a helyzetben rosszul érintett társait egy páciens, aki arról adott hírt a közösségi médiában (az egyik miskolci csoportban), hogy bő egy hét múlva bezárják a szakrendelőket Miskolcon, a Kórház utcában. Valóban így fog történni?

“Kedves betegtársaim, kedves mindenki akinek joga van ahhoz hogy megfelelő orvosi, szakorvosi ellátást kapjon!

Össze kell fognunk ugyanis ellenünk és az ott dolgozók ellen készül valami ami mélyen és sértve érint mindannyiunkat! 2022. 10. hótól bezárja szakrendelőit a Kórház utca 1. szám. Nem marad más csak a Csabai kapui valamint a megyei kórház.

Az időpontos betegeket sem akarják értesíteni róla. Senki nem tud majd várva várt vizsgálatára bejutni, ugyanis el költöznek elmennek az épületből. Sokak munkája is megszűnik ezáltal, és mi sem tudunk majd hozzá menni csak az így is agyonzsúfolt megyeibe vagy a Csabaiba. Vagyunk jó néhányan miskolciakon kívül… Parasznya, Répáshuta stb… Ott vannak az idős betegek akik majd mennyire messze kelljen menjenek egy ellátásért. A harmadik kerület betegei is.Azok is akik kisgyermeket nevelnek és nagyszülőre kell bízniuk amíg elmennek orvoshoz. Gondoljunk egymásra, magunkra. Tegyünk egymásért és mindenkiért. Tegyünk valamit. Mindenki tudjon róla hogy mi fog történni.

Bezárnak. Szabadságolásra fogják a készülődést, hazudnak nekünk.

Kérek mindenkit, vegyen komolyan.”

A hozzászólók között a többség nem kételkedik a bejegyzés igazságtartalmában.

“Szó nélkül hagytuk hogy bezárt a vasgyári kórház a Szent Ferenc az Erzsébet kórház lassan kiürül 😪 . Ez nem a fogható semmire mert évek óta ezt látjuk ! Egy kórház viszont hogy fogad egy megyényi beteget ?? 😮😞

“Jövő év végére megszűnik a Csabai kapui is!!! Csak a Megyei marad, Miskolciaknak, Vidékieknek is!!😪

“Jó lenne tudni, hogy miért, mert az nem mindegy.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek