Erdei Sándor: Vegyük már észre, hogy a kormány az árstoppal is teljesen átveri az embereket

Megosztás

Különösen a szegényebb rétegeket. Nem írható a véletlen számlájára, hogy az árstopos termékekből hiány van, nem lehet kapni őket, vagy csak naponta nagyon korlátozott ideig. De miért lehet például külföldön korlátozás nélkül, nagyon olcsón kapni a magyar cukrot? Vagy mi a helyzet a hatósági áras tejjel, ami hol volt, hol nem volt?

Erdei Sándor a közösségi médiában számolt be számos rossz tapasztalatáról.

“Na kérem, míg egyesek narancsködben azt szajkózzák “piros lett a paradicsom, nem sárga”, meg hogy “megvéd a fidesz legalább, minden mindegy, csak ne erőszakoljanak meg a migránsok” és megálljunk,mert “itt van már a kánaán”, mivel a “gondoskodó” Kormány árstopot vezetett be bizonyos élelmiszerekre, és olyan rendes, decemberig meg is hosszabbították, nézzünk kicsit mögé, mi is ezen a téren az igazság.

A hatósági áras termékekből, pl. cukor, liszt, étolaj, reggel kilenc óra után szinte sehol nem lehet kapni, vagy azért mert kisebb, falusi boltokba nem is szállítanak belőle, hiába könyörög a terjesztőnek a vidéki szatócs, hogy ezt vennék a megvezetett népek, ha lenne,(nem a szlovák Auróra olajat,mert az csak cirkálóban volt nyerő), vagy mert spekulánsok felvásárolják (XXI. századi Magyarország!) korán reggel, amivel nem tudnak a boltok mit kezdeni (nem lehet megfigyelni kik viszik minden reggel családostul, vagy szervezett társasággal a limit ellenére “okosba”kartonszámra ezeket, és szólni hogy azért annyira ez nem frankó, hogy Margitka néni két hete nem kap olcsó cukrot a cikóriába).

Az is jellemző,hogy a boltvezetők utasítására bizonyos mennyiséget kitesznek reggel a polcokra, s ha az aznap reggel elfogyott, a raktárból már nem pótolják, ott pihen a termék másnapig, legfeljebb csókosoknak a pult alól lehet pár csomag cukrot vagy lisztet kapni, mint gyermekkoromban a nyolcvanas évek elején a banánt vagy a mandarint.. De ugye,”Magyarország előre megy nem hátra!” Ennél is tragikusabb, hogy egyre több információ jut el hozzánk, hogy a “haldokló nyugaton” pl. Ausztriában tonnaszám árulják a magyar cukrot, amiből itthon hiány van, és közel ugyanannyiba kerül mint idehaza hatósági áron, ám ott nincs hiány belőle, mindenki annyit vihet belőle amennyit akar. Miközben az ottani fizetés öt-hatszorosa az itteninek. A hazug Kormány az élet minden területén átveri az embereket, és röhögnek hogy ennek ellenére megszavazzák őket!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek