Kutyaszépségverseny az Avason

Megosztás

Avas Szépe néven szervez kutyaszépségversenyt a Dialóg Egyesület Miskolcon. A szervezet szeptember 17-én szombaton, 9 és 12 óra között várja vendégeit az Áfonyás utca és Középszer utca közötti füves területen.

A szépségversenyre ezidáig több mint 40 kiskedvencet neveztek be gazdáik, és bár szívünk szerint a világ összes kutyájának lehetőséget biztosítanánk, hogy bevonuljon a történelembe, a szakavatott zsűri túl nem terhelése miatt 60 nevezésnél szabtuk meg a limitet.

A program várhatóan a következők szerint alakul:

  • 9:00 – 9:30: Tiszántúli Mentőkutyás Egyesület bemutatója
  • 10:00 – 12:00: Kutyaszépségverseny keverék és fajtatiszta kutyák számára
  • 9:00 – 12:00: A program egész ideje alatt lehetőség nyílik terápiás kutyákkal való fejlesztő tevékenységek és feladatok kipróbálására a “Mondjunk mancsot” Terápiás és Segítőkutyás Egyesület jóvoltából

A program célja a Dialóg Egyesület összes eseményéhez és hétköznapi tevékenységéhez hasonlóan a közösségfejlesztés és építés. Mivel az Avasi Közösségi Kávézó vonzáskörzetében, az Avas városrész II. ütemében számos kutyatulajdonos él, szerettünk volna a számukra is egy közösségi programot szervezni, hogy megmutathassák kis kedvencüket, akire olyan büszkék – egyben hátha a felelősségteljes kutyatartásról is tudunk beszélgetni, hogy végső soron kevesebb kutyapiszok legyen a területen.

További információt a rendezvény hivatalos Facebook eseményében találnak.

Kapcsolódó cikkek