Lesz ez még rosszabb is: ez az ellenzéki vezetésű város most már 24x-es áron veszi a gázt

Megosztás

Az utóbbi években eleve nagyon sokat szenvedett Göd költségvetése újabb hatalmas maflást kapott Orbánék rezsiemelése miatt. “Mindössze” 24x-es áron veheti a korábbiakhoz képest a gázt a település.

Göd polgármestere, Balogh Csaba arról számolt be a Facebook-oldalán kedden, hogy elképesztő módon megnő a gödi önkormányzat által vásárolt gáz ára. Mint a település vezetője írta, „hiába sikerült kifejezetten előnyös szerződést kötnünk a földgázzal kapcsolatban 2020-ban – 24 hónapra 40 millió Ft körül a gáz – mostanra ez drasztikusan megemelkedett.”

A bejegyzés úgy folytatódik:

Két évig a korábbi előnyös szerződésnek köszönhetően nagyon jó áron kapta városunk a gázt, most viszont huszonnégyszeres áron fogjuk tudni csak beszerezni”.

Balogh Csaba hangsúlyozza, ugyan „ez az áremelkedés az önkormányzati intézmények gázellátására vonatkozik, a lakosokra az állami intézkedések, hatósági árak, egyebek hatnak – ugyanakkor ne felejtsük: ezt az árat is az átlagember adójából kell majd megfizetni, hisz az intézményeinknek működnie kell”.

De valóban képesek működni az intézmények egy ilyen szinten a kormány által kisemmizett városban is?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek