Te mered használni az internetes társkeresőket?

Megosztás

Azzal, hogy az internet ilyen mértékben eluralta a világunkat, alig akadt az életünknek olyan része, amely ne változott volna meg. Így van ez természetesen a társkereséssel, hiszen a mai korban, amikor sokkal több időt töltünk az okostelefonunk, mint bármely más ember társaságában, előbb fog az megtörténni, hogy valaki ír neked bármilyen üzenetküldő applikáció segítségével, minthogy élőben odasétáljon hozzád és megszólítson.

Persze lehet tiltakozni az internetes társkeresők ellen, de nemigen éri meg, hiszen ma már a társkeresők döntő többsége ott található meg. Miért maradnál ki éppen te ebből?

Miért adj esélyt az internetes társkeresésnek?

A CUPYDO Társkereső regisztrált online társkeresői már tudják, amit te még csak most fogsz megtapasztalni! Egyrészt rém könnyen tudsz regisztrálni, ugyanakkor fontos, hogy minden fontos információt adj meg magadról, ezzel is csak könnyíted a társkeresés folyamatát, valamint tölts fel magadról pár olyan fotót, ahol azért jól látható vagy, és a valóságnak is megfelel.

Amint ezt megtetted, egy teljesen új világ fog kitárulni előtted: sokkal több emberrel fogsz tudni összefutni, mint a valódi életben bármikor, akár olyanokkal is, akikkel amúgy soha nem találkoztál volna, ha nincs ez az online platform.

Valahogy itt még a gátlások is másként működnek, így ha félénk, zárkózott típus is vagy, akkor is meg fogod találni a számításodat, hiszen pár kedves és udvarias sort bepötyögni más, mint élőben leszólítani valakit!

Mire figyelj, ha regisztrálsz?

Először is, ha túl hosszadalmas a regisztráció és bonyolult az adatlap-kitöltési folyamat is, akkor élj a gyanúperrel, hogy ez több embert is eltántorít, így valószínűleg nem sok emberrel találkozol majd ott. 

Persze ha már túl vagy a regisztráción, akkor is érdemes éberen figyelni: ha valakit pár üzenetváltás után egyre szimpatikusabbnak találsz, akkor fontos, hogy ne húzzátok el a személyes találkozást, mert minél később találkoztok, annál nagyobb az esélye annak, hogy a valóság és a fejedben elképzelt kép között ég és föld lesz a különbség.

Persze akad olyan baki is, amikor valaki teljesen máshogy fest, mint a feltöltött fotóin, vagy épp el sem megy a megbeszélt találkára, de ez egy percig ne tántorítson el semmitől, hisz ez nem rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.

Arra készülj fel, hogy olykor bele fogsz botlani idegesítő, unszimpatikus alakokba is, de ha megfelelő helyen keresed, ha szánsz rá elég időt, és őszinte vagy úgy önmagadhoz, mint a többi emberhez, akkor a siker nem marad el!

Légy türelmes!

Ha rászántad magad, és regisztráltál egy jól működő online társkeresőre, akkor mindenképpen türelemre intünk, hiszen elég kicsi a valószínűsége, hogy egyből sikerrel jársz, és megtalálod a leendő férjedet/feleségedet. Persze akad erre is szép számmal példa a sikertörténetek között, de azért inkább készülj arra, hogy több chatpartner után fogod azt mondani: “Na végre valaki, akivel személyesen is szeretnék találkozni!”

Ne vesztegesd az idődet, vesd bele magad az internetes társkeresésbe most rögtön!

Kapcsolódó cikkek