Ezúttal nem sikerült a bravúr, kikapott Nyíregyházán a Kazincbarcika

Megosztás

A nyíregyháziak már négy góllal is vezettek a mérkőzésen, az előnyből pedig végül kettő megmaradt. A Szpari 4–2-re nyerte meg a paprikás hangulatú összecsapást.

LABDARÚGÓ NB II
8. FORDULÓ

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 4–2 (3–0)
Sényő, 400 
néző. Vezette: Berényi Tamás (Rózsa Dávid, Ring Kevin)
NYÍREGYHÁZA: Nagy S. – Papucsek, Gengeliczki, Baki – Farkas B. (Torkos, 82.), Sigér Á., Márkus (Jánvári, 90+2.), Deutsch – Pantovics (Pataki, 75.) – Gresó (Nagy Á., 75.), Novák Cs. (Szokol, 82.). Vezetőedző: Huszák Géza
KAZINCBARCIKA: Megyeri I Gábor – Szemere, Szekszárdi (Kurdics, a szünetben; Benkő, 86.), Ur, Süttő (Puska, a szünetben) – Heil, Csatári – Szabó B. (Nagy J., a szünetben), Ádám F., Pálinkás – Takács T. (Laczkó M., 70.). Vezetőedző: Varga Attila
Gólszerző: Novák Cs. (22.), Gresó (31., 37. – az elsőt 11-esből), Sigér Á. (52.), ill. Puska (79.), Laczkó M. (85. – 11-esből)
MESTERMÉRLEG
Huszák Géza:
 – Hetven percen át okosan, jól játszottunk, majd cserélnünk kellett, hogy frissek maradjunk. Olyan szögletvariációból kaptunk gólt, amire készültünk. Ez visszaadta a hitet a Barcikának, mi kicsit megzavarodtunk, de hozzá kell tenni, hogy a négy gólunk mellett is rengeteg olyan lehetőségünk volt, amivel lezárhattuk volna a meccset.
Varga Attila: – „Fej nélkül” érkeztünk meg Sényőre. Az első hatvan percben érthetetlen egyéni hibákat követtünk el, amik megpecsételték a sorsunkat. A második félidőben a cserék rengeteget segítettek abban, hogy a mérkőzés szorosabb lett. Sajnálom, hogy a hatvanadik perctől kezdtünk el gondolkodni. Így jobb szájízzel, de szomorúan hagytuk el a pályát.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek