Sokkoló: 15 méter magasból zuhant le egy vidámpark szabadesés-tornya – videó

Megosztás

Eleve a zuhanásra fizettek be a vidámparki látogatók, ám arról nem volt szó, hogy a szerkezet műszaki hiba miatt a talaj felett nem fékeződik le. Durva baleset lett a vége.

Hozzávetőleg ötven felnőtt és gyerek ült azon a szabadeséstornyon, amit India Pandzsáb államában, Mohaliban állítottak fel, és ami vasárnap este meghibásodott. Az esetről készült videón az látható, ahogy az utasokat tartó szerkezet óvatosan forog körbe, majd megáll, ezután lezuhan, ám ahelyett, hogy a föld előtt lefékeződne, belecsapódik a talajba.

Business Standard és az Insider cikke szerint a rajta ülők kb. fele megsérülhetett, közülük 16 nőt és gyereket vittek kórházba. A történtekről a TV9 riportere forgatott:

Nikhil Choudhary on Twitter: “Live Visual of swing breaking in #Mohali phase 8, Many people got injured. Around 16 women & kids were hospitalised after the incident. pic.twitter.com/bay5IfzHLB / Twitter”

Live Visual of swing breaking in #Mohali phase 8, Many people got injured. Around 16 women & kids were hospitalised after the incident. pic.twitter.com/bay5IfzHLB

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek