Heten haltak meg az ötszemélyes Opel Corsában, amikor vonattal ütközött egy átjáróban

Megosztás

A sokadik olyan eset, ezúttal Kunfehértónál, ahol a személygépkocsi vezetője figyelmetlenül hajt a vonat elé. Az autó minden utasa a helyszínen életét vesztette, de az ügy külön érdekessége, hogy az ötszemélyes autóban utaztak heten valahogy.

Hét halálos áldozata van annak a reggeli balesetnek, amiben összeütközött egy motorvonat és egy autó Kiskunhalas és Kunfehértó között – írja a 444.hu.

A rendőrség a balesetről korábban azt közölte, hogy a földúton haladó autó sofőrje és négy utasa a helyszínen meghalt, de azóta kiderült, hogy az Opel Corsában heten utaztak, és az ütközést senki sem élte túl.

A motorvonat vezetőjét, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a mentők megfigyelésre a kiskunhalasi kórházba vitték, a vonat utasai és a jegykezelő nem sérültek meg.

A Kecskemétről Bajára tartó InterRégió vonat Kunfehértó határában ütközött össze a kocsival, ami egy földútról hajtott a sínekre. A Mávinform azt írta, hogy a baleset egy sorompó nélküli, andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban történt.

Az MTI információi szerint felnőtt férfiak és nők utaztak az ötszemélyes autóban, és vélhetően voltak emberek a jármű csomagtartójában is. Az áldozatok az eddigi információk szerint kiskunhalasi szőlőmunkások voltak, akik szüretelni indultak.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek