Váratlanul gyorsan reagált az érintett vállalat a “magától pörgő órára” – videó

Megosztás

A hét második felében pattant ki a balhé, amikor is a Shell egyik benzinkútjánál láthatóan akkor is folyamatosan kúszott felfelé a fizetendő összeg, amikor a töltőpisztoly már egyáltalán nem volt használatban. A vállalat gyorsan reagált is a videóra.

Mint arról a héten mi is beszámoltunk, tankolás után is pörgött tovább a számláló egy Shell benzinkúton. Erről egy férfi videót is készített, ami mára bejárta a fél Internetet.

A videó alatti egyik vicces komment:

“Legközelebb próbáld meg, hogy egy határozott mozdulattal visszateszed a pisztolyt a helyére, hátha ….“
– érdemes lehet megfogadni a tanácsot. 🙂

2012 novemberében egyébként a HVG megmutatott egy hasonló videót, amit azóta már töröltek a Facebookról, szóval látott már ilyet a világ ezek szerint.

Az ügyben a Bpiautosok.hu levelet kapott a Shell Magyarországtól, amiben a következőt írták:

“A hivatkozott videó sajnos egyértelmű műszaki hibára utal, amelyet időközben már meg is szüntettünk a tegnapi nap folyamán. A videót készítő vásárlótól elnézést kérünk a problémáért és kérjük, jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon, hogy kártalanítani tudjuk a tévesen felszámolt mennyiségért. 

Hasonló esetekben kérjük, a meghibásodást észlelő vásárló haladéktalanul forduljon a töltőállomás munkatársaihoz, hogy a hibás kútoszlopot azonnal lezárhassák és megjavíttathassák. Kérjük, a vevők ne teszteljék a pisztolyt a videóban látható módon, mert az balesetveszélyes lehet. Munkatársaink végeznek rendszeres ellenőrzéseket.”

– írták meg.

Ha valaki nem látta volna az eredeti felvételt, ebben a cikkben, ide kattintva megtalálja.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek