Mintha egy F1-es Ferrari száguldott volna a cseh autópályán -videó

Megosztás

Igencsak meglepődhettek a csehországi autópályán közlekedők, amikor egyszer csak egy Formula-autó száguldott el mellettük. Ilyen típusú gépjármű nem közlekedhet közúti forgalomban, de a sofőr így is megúszta a bírságot. Bár a gép F1-esnek néz ki, vélhetően egy átmatricázott korábbi GP2-esről van szó.

A közösségi oldalakon kezdett el terjedni az alábbi felvétel, amelyen vélhetően korábbi GP2-es versenygép Ferrari-dizájnba öltöztetve halad az autópályán. Cseh lapok szerint ez már nem az első hasonló eset azon a szakaszon: 2018-ban is történt egy ugyanilyen incidens, és bár szabálytalan a formulaautók használata a forgalomban, a sofőr mégis elkerülte állítólag a bírságot – most pedig ugyanő térhetett vissza.

Feltétlenül hanggal hallgassuk meg!

F1 Images on Twitter: “Just a GP2 car in Ferrari colours cruising up a highway in the Czech Republic. 😳 Police have not been able to identify the illegal joyrider and are looking for him for questioning. #F1 pic.twitter.com/D5GZLzU32b / Twitter”

Just a GP2 car in Ferrari colours cruising up a highway in the Czech Republic. 😳 Police have not been able to identify the illegal joyrider and are looking for him for questioning. #F1 pic.twitter.com/D5GZLzU32b

(Forrás: Formula.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Related posts