Győzött a DVTK és a Kazincbarcika is

Megosztás

A Barcika idén másodszor, a Diósgyőr viszont első ízben gyűjtötte be a három pontot, a végén mindig gárdának izgulnia kellett.

A Merkantil Bank Liga 3. fordulójában a DVTK Tiszakécskén játszott, és Bényei Ágoston góljával vezetést szerzett az első félidőben. A második félidő legelején Bényei megduplázta a saját és a DVTK góljainak számát is. A folytatásban a hazaiak szépítettek, majd kitámadtak, amit a diósgyőriek kontrákkal akartak büntetni, de az eredmény már nem változott.

LABDARÚGÓ NB II
3. FORDULÓ

TISZAKÉCSKEI LC–DIÓSGYŐRI VTK 1–2 (0–1)
Tiszakécske
, Városi Sportcentrum, 700 néző. Vezette: Farkas Tibor (Sinkovicz Dániel, Szabó Dániel)
TISZAKÉCSKE: Antal – Balázs B., Végső, Máté Zs., Farkas N. (Gyurján, a szünetben) – Lovas A. (Lovas Zs., a szünetben), Pongrácz, Erdei C., Winkler A. (Vachtler Cs., 60.) – Zamostny (Szekér, 60.), Horváth Z. (Vólent, 70.). Vezetőedző: Visinka Ede
DIÓSGYŐR: Danilovic – Farkas D., Hegedűs J., Szatmári Cs., Bárdos – Holdampf, Bényei Á. (Koman, 68.) – Radics M. (Szőke A., a szünetben), Bertus (Viczián, 90+3.), Vajda (Jurek 75.) – Lukács D. (Eppel, 68.). Vezetőedző: Dragan Vukmir
Gólszerző: Vólent (75.), ill. Bényei (29., 46.)
MESTERMÉRLEG
Visinka Ede: 
– Megérdemelten nyert a Diósgyőr. Mi 60-70 percig nagyon félénken játszottunk. Ez nem elég. Szenvedély nélkül nem lehet ezt a sportot űzni. Az utolsó húsz percre tudunk alapozni. A DVTK kihasználta könnyelmű hibáinkat. A csapatom szerencsés hajrával talán az ikszet is kiharcolhatta volna, de ki kell mondanom, hogy nem volt benne a meccsben a siker. Sokat dolgoztunk eddig is, de még nem állt össze a csapatunk. Remélem, már szerdától összeállnak a dolgok, és elindulunk felfelé.
Dragan Vukmir: – Ilyen nehéz mérkőzésre számítottunk. Hamarabb le kellett volna zárnunk a meccset, de kimaradtak a helyzeteink. A vége így izgalmas lett, de ettől érdekes a futball. Bízom a csapatban, mert jól dolgozik a társaság. Most közepesen játszottunk, és szereztünk három pontot, ennél csak jobb lehet.

A labdarúgó NB II 3. fordulójában az újonc Kazincbarcika a Budafokot fogadta. A borsodiak korán vezetést szereztek Kállai góljával, az előnyt Pálinkás duplázta meg a hajrában. A Budafok erejéből csak szépítésre futotta, a 2–1-es vereség azt jelenti, hogy a fővárosi csapat továbbra is nyeretlen.

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC–BUDAFOKI MTE 2–1 (1–0)
Kazincbarcika, 
Kolorcity Aréna, 600 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Csatári Tibor, Horváth Róbert)
KAZINCBARCIKA: Megyeri II G. – Szemere B., Ur, Dvorschák, Hleba, Pálinkás – Kállai Z. (Szekszárdi, 73.), Szabó B. (Rédling K., 93.), Csatári, Kurdics (Székely D., 57.) – Takács T. (Süttő, 57.). Vezetőedző: Varga Attila
BUDAFOK:
 Gundel-Takács – Nándori (Beke P., 61.), Horgosi, Vaszicsku, Fótyik D., Horváth O. (Kalmár O., 83.) – Németh M. (Györgyi, 83.), Adorján K., Kovács D. – Szűcs Zs. (Sós M., 83.), Tischler (Csonka A., 71.). Vezetőedző: Csizmadia Csaba
Gólszerző:
 Kállai Z. (1–0) a 17., Pálinkás (2–0) a 85., Vaszicsku (2–1) a 87. percben
MESTERMÉRLEG
Varga Attila: – Küzdelmes, hatalmas csatát láthattak a nézők, és a semleges érdeklődők is remekül szórakozhattak. Az első félidőben megérdemelten jutottunk vezetéshez, de a szünet után gondjaink támadtak, ugyanis a Budafok erőteljes támadásokkal igyekezett fordítani. Boldog vagyok, hogy értékes pontokhoz jutottunk.
Csizmadia Csaba: – A hazaiak arra vártak, hogy hibázzunk, és ezt mi megtettük. Hiába alakítottunk ki sok helyzetet, csak a szépítés sikerült. Ezen a szinten ilyen hibákat nem szabad elkövetni!

(Dvtk.eu, Nemzetisport.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek