Elektromos szupertrabi és ingyen töltés Miskolctapolcán, helybe jött a villanyautós találkozó – videó

Megosztás

Nagy volt az érdeklődés a hétvégi esemény iránt, ahol átépített villanyautókat csodálhattunk meg az Ellipsum fürdő mellett. A remek szórakozás mellett egész nap ingyen tölthettük gépjárművünket.

Több mint hatvan elektromos autóval 150-nél is több érdeklődő jött el Miskolctapolcára szombaton az Ellipsum élményfürdőhöz a hagyományos villanyautós találkozóra. Sokan már egy órával a 10-re meghirdetett kezdés előtt megérkeztek, és az időjárás őket igazolta: délutánra a kánikula miatt a többség árnyékot keresve vonult fedezékbe a parkba vagy a környező büfék teraszára – írja a Villanyautosok.hu.

A kiállításon több neves márka modelljét is szemügyre vehettük. A TEA. az egész napos ingyenes töltési lehetőség mellett egy nyereményjátékot is rendezett, melyen a távirányítós autóval leggyorsabban és legügyesebben parkolók 20, 10 és 5000 forintos töltésre felhasználható bérletet nyerhettek.

Képek forrása: Villanyautosok.hu

Szokás szerint hatalmas sikert aratott az elektromosra átépített piros Trabant és a Porsche 924 is. Utóbbi tulajdonosa, Balog Gábor második lett az  elektromos gokart bajnokságon, melyen 16-an vettek részt, a címvédő Iván Lászlót azonban idén sem tudta senki megelőzni.

Aki nem tudott eljönni, szeptember 10-én Balatonfüreden vagy szeptember 24-én Keszthelyen találkozhat villanyautósokkal.

Akit pedig az elektromos Trabant érdekel, nézze meg az alábbi videót.

Villanytrabi

No Description

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek