Valóban ősztől újra online oktatásra készül a kormány az iskolákban? Miért lenne ez jó?

Megosztás

Egyre többen találkoznak olyan “folyosói pletykákkal”, miszerint ősztől ismét online oktatásra kellene átállniuk az iskoláknak a hagyományos tantermi helyett. De honnan vehetjük ezt egyáltalán, amikor hivatalosan semmilyen dokumentum nem támasztja ezt alá? Városi legenda, vagy valóban jobb, ha készülünk? Miért lenne ez hasznos a kormánynak?

Egyetlen tény igaz, az elmúlt hetekben folyamatosan riogatnak bennünket a médián keresztül a különböző járványokkal, illetve negyedik/ötödik koronavírus védőoltással. A számok alapján némileg újra felfutóban a Covid, az eddigi információk alapján terjed a majomhimlő is, most pedig Müller Cecília hirtelen előjött a fertőző májgyulladás egyre erősebb terjedésével.

Hadházy Ákos megválasztott képviselőhöz is eljutottak a leendő újabb online-oktatásról szóló híresztelések, ez alapján írta meg elemzését a Facebookon. Néhány hét múlva megtudjuk, igaza lett-e.

“Sok olyan jelzést kaptam, ami szerint titokban már arra készül a kormány, hogy ősszel ismét bezárná az iskolákat és online oktatást rendelne el a járványra hivatkozva. Dokumentumot még nem kaptam erről, de zavarba ejtően sok, egymástól független forrás megerősítette ezt.

Ha tényleg ezt terveznék, az természetesen egy rendkívül nagy gazemberség, de a korrupt és hazug hatalom szempontjából teljesen logikus lépés lenne. Ezek az intézkedések természetesen önmagukban nem érnek majd semmit, de a tantermi oktatás lezárásával viszont úgy-ahogy ellepleznék az iszonyatos tanárhiányt és nem kellene fűteni (fával) az iskolákat. A szakrendelők leállítása, a kórházak újbóli katonásítása pedig leplezné az iszonyatos orvoshiányt. Végül számukra a legfontosabb pedig a tüntetések betiltása lenne.

Teljesen életszerű ez a forgatókönyv, láttuk már eddig is, hogy a világ egyik legrosszabb halálozási statisztikájú országában a kormány nagyon szereti a járványt, hiszem a zavarosban nagyon sok disznóságot meg lehetett tenni. Úgyhogy hiába nincsen még írásos nyoma (de sok “főispáni hivatalból” és tankerületből jött szóbeli jelzés), fel kell készülnünk erre a piszkos szcenárióra is.”

Egyelőre mérget ne vegyünk rá, de érdekes lesz figyelni a következő hetek történéseit, hogy vajon mennyire “vészjóslóan és veszélyesen” futnak fel a különböző járványügyi adatok. Ismét az online-oktatás lesz a kormány fegyvere?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek