Bemutatta jelöltjét a Fidesz-KDNP a miskolci időközi választásra

Megosztás

Barta Gábor indul a kormánypártok színeiben a Hegedűs Andrea Parlamentbe jutása miatt kiírandó szeptemberi választáson.

A 3-as körzet többek között magába foglalja Martinkertváros, Hejőcsaba és az Avas egy részét is – írja a Minap.hu. A szeptember 25-re kiírt időközi választáson dől el, ki veszi át a stafétát Hegedűs Andreától a választókerületben. A Velünk a Város Lokálpatrióta Egyesület és a benne együttműködő szervezetek közös önkormányzati képviselőjelöltje, Sebe-Gazdig Judit már bemutatkozott.

Most pedig hivatalossá vált, hogy a Fidesz azt a Barta Gábort indítja, aki korábban már (2014-től 2019-ig) betöltötte a körzet képviselői posztját.

“Negyedik generációs hejőcsabai család sarja vagyok, de a választókörzetnek nem csak ezen a részén mozgok otthonosan: sokat dolgoztam a Martinkertvárosban és a Népkertben, az avasi és belvárosi részeket pedig szerteágazó családi, valamint baráti kapcsolataim révén ismerem jól” – fogalmazott Barta Gábor, akinek szlogenje: „közösen a fejlődésért”. “Szerintem a fejlődésről nem csak beszélnünk kell. Úgy vélem, ez a városrész az utóbbi években mostohagyermekként volt kezelve, ez ellen szeretnék tenni” – mondta.

via Minap.hu; Fotó: Barta Gábor Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek