Jelöltbemutatót tartott a Velünk a Város

Megosztás

Bemutatta időközi önkormányzati választáson induló jelöltjét a Velünk a Város frakciószövetség. Mint elmondták, a választás elsődleges tétje az, hogy folytatni tudják-e a 3-as számú választókerületben Hegedűs Andrea által elkezdett munkát.

A várost vezető koalíció jelöltje Sebe-Gazdig Judit lesz, aki tősgyökeres miskolci, középiskolai és egyetemi tanulmányait is városban folytatta, a Miskolci Egyetemen marketing szakos diplomát szerzett. Jelenleg családi vállalkozásukban dolgozik és aquafitnesz-edzőként tevékenykedik.

Dr. Simon Gábor, a Velünk a Város frakció vezetője elmondta, hogy az ellenzéki pártok egységesek, a DK, MSZP, Párbeszéd, Jobbik, Momentum és az LMP is Sebe-Gazdig Juditot támogatja az időközi választáson, éppen ezért minden párt képviseltette is magát a jelöltbemutató rendezvényen. Sebe-Gazdig Judit személye egy nagyon fontos üzenettel bír a miskolci választók felé, fiatalsága szimbolizálja a folyamatos megújulást, a nők és fiatalok képviseletét és részvételét a közügyekben, illetve egy valódi lokálpatrióta, aki minden szállal miskolchoz és Miskolc közösségéhez kötődik

– mondta Simon Gábor.

Hegedűs Andrea országgyűlési képviselő elmondta, hogy folytatni kell a körzetben megkezdett munkát, és mint jó tanítómester Sebe-Gazdig Juditnak adná át a stafétabotot és ezzel együtt minden tudását és tapasztalatát. Így garantálva a folyamatban lévő fejlesztések folytonosságát és a terület fejlődését.

„A jelenlegi miskolci Fidesz a kormánynak a kinyújtott karja, bennük nem kell gondolkoznia a választóknak, hiszen eladósították Miskolcot, kárt okoztak a városnak. Az egyedüli lehetőség az ötéves felhatalmazást kapott Velünk a Város frakció csapatában gondolkodni” – zárta gondolatait Hegedűs Andrea országgyűlési képviselő, a 3-as számú önkormányzati választókerület eddigi képviselője.

Hegedűs Andrea országgyűlési képviselő

Sebe-Gazdig Judit elmondta, hogy számára a legfontosabb, hogy a körzetben folytatni tudja a Hegedűs Andrea által elkezdett munkát. Magát céltudatosnak tartja, fontosnak tartja az emberek közötti párbeszédet, ebben látja a problémák megoldásának kulcsát. Kiemelt feladatának tartja a fiatalok megszólítását, a közügyekbe való bevonásukat, erre alkalmas is, hiszen jól szót ért velük.

A sajtótájékoztatót Dr. Simon Gábor zárta, aki megköszönte a sajtó jelenlétét és felhívta a figyelmet arra is, hogy az elmúlt időszakban tartott időközi választásokon alacsony volt a részvétel, de bízik benne, hogy Miskolcon ez másképp lesz és valóban a többség akarata érvényesül majd. A kampány hivatalosan augusztus 6-án indul, a választást pedig majd szeptember 25-én vasárnap tartják.

Kapcsolódó cikkek