Bayer Zsolt: „Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz!”

Megosztás

Kissé kiakasztotta a publicistát, hogy Daniel Freund német EP-képviselő undodítónak és rasszistának titulálta Orbán Viktor tusványosi beszédét.

Daniel Freund több bejegyzéssel is reagált Twitteren Orbán Viktor hétvégi beszédére – írja az Index. Ezek egyikében azt írta még hétfőn: szerinte az, hogy a miniszterelnök többes számban beszélt a saját „undorító” és „rasszista” gondolatairól – miszerint „Mi nem akarunk kevert fajú nép lenni” –, arra utal, hogy a magyar miniszterelnök autokrata vezetőként gondolkodik.

Kedden érkezett erre Bayer Zsolt válasza, aki úgy reagált: „Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz! Pofádat befogod, kussolsz, és eltöprengsz azon, mivé lett német hazád, bár nálatok már a »haza« emlegetése is nácizmus. De ez nem számít, ahogy te sem számítasz, egy baleset vagy, egy véletlen kisiklás, egy pörsenés a 21. század elejének beteg testén, felesleges az életed, a létezésed, nem vagy más, mint egy kártékony idióta.” Hozzátette, hogy a németek komoly kulturális értékeket teremtettek a múltban, de szerinte ma már ezt el akarják törölni.

Erre aztán egy újabb Twitter-üzenetben reagált Daniel Freund, amelyben azt írta: szerinte Bayer üzenete ékes példája annak, ahogy „Orbán Magyarországán a politikai ellenfelekkel bánnak, és ez undorító”.

via Index.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek