Egy könnyű joggert nyárra? Segítünk választani!

Megosztás

Legyünk őszinték: amikor nyári ruhákról van szó, akkor nem éppen a jogger az, ami először eszünkbe jut. Ez érthető, hiszen a joggert sokan a melegítő szinonimájaként tartják számon, pedig ez nem teljesen helytálló. A nyári melegben a shortok, miniszoknyák, könnyű nyári ruhák mellett a joggernek is érdemes helyet szorítani a szekrényben, ugyanis vannak olyan változatai, amik kifejezetten kellemes viseletet biztosítanak a legmelegebb hónapokban.

De mi is az a jogger?

A joggert a fazonja miatt keverik össze sokan a melegítő nadrággal, ugyanis enyhén logó ülepű, laza szabású nadrágot jelöl, többnyire megkötős derékkal – habár ez a része lehet éppen akár gombos, slicces is. Valóban hasonlít tehát a melegítőnadrágokra, csakhogy azokkal ellentétben a jogger gyakorlatilag bármilyen anyagból készülhet.

És itt el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy miért is lehet nyárra ideális viselet a jogger: vannak olyan változatai, amik kifejezetten kellemes, könnyű, laza anyagból készülnek, amik hűvös érzést biztosítanak. Remek példa erre a viszkóz jersey, de a flokon is nagyszerű alapanyaga lehet egy nyári jokernek. A skála persze még igen széles, ez csak néhány példa volt. További verziókkal is találkozhatsz a Bolf webáruházban!

Milyen az ideális jogger nyárra?

Amennyiben nyárra szeretnél egy trendi joggert, egyértelműen az említett vékony anyagokat kell előnyben részesítened, amik a bőrhöz érve kissé hűvös érzést biztosítanak. Ezeket a legmelegebb napokon is kellemes lesz viselni. A fazon miatt biztos, hogy jól fogod érezni magad ezekben a nadrágokban, ugyanis bő szabásúak, azaz nem fognak rád tapadni és így melegíteni.

Ami a színt és a mintát illeti, nyugodtan átadhatod magad a nyári életérzésnek, azaz választhatsz élénk, nyári árnyalatokat, és ugyanez igaz a mintára is: lehet virágos, lehet pálmaleveles, de ha te éppen az egyszerűség híve vagy, akkor a sima egyszínű fazon is tökéletes választás lehet. Sárga, világoskék, rózsaszín, fehér, zöld – a színválaszték gyakorlatilag végtelen, így biztosan találsz olyat, ami megfelelő számodra, és amit tudsz kombinálni egy hasonló árnyalatú felsővel.

Mivel viseld a joggert?

A joggert igen változatosan viselheted, éppen a fazonja az, ami hatalmas szabadságot ad neked a stílust illetően. Hordhatod szandállal, sportcipővel, rövidebb crop toppal, hagyományos pólóval, vagy akár atlétával. Ha kicsit nőiesebb hatást szeretnél elérni, akkor akár egy magassarkú szandált is választhatsz hozzá, csini, nőies felsővel, így is nagyon menő lesz a szetted.

A jogger elsősorban azoknak való öltözet, akik szeretnek csinosak, nőiesek lenni, ugyanakkor a sportos stílust is kedvelik, és előszeretettel vegyítik ezt a kétfajta öltözködést. Ha szeretnél divatos lenni, de egy kicsit kilógni az átlagból, különlegesebben öltözködni, akkor a jogger mindenképpen kötelező darab számodra nyáron is a laza szabadidős programokhoz. Szerezz be többfélét, hogy mindig legyen olyan a szekrényedben, ami ideális az aznapi hangulatodhoz!

(x)

Kapcsolódó cikkek