Életmentés közben kicsúszott egy káromkodás, bepanaszolták a mentősöket

Megosztás

Valóban ilyen világban kell élnünk? A munkáját végző, éppen életet mentő rendőrtiszteket képes egy szemtanú bepanaszolni egy apró b… meg miatt. Rengeteg lehet a szabadideje, ha emiatt képes több oldalas levélben reklamálni és ráadásul még a mentősöknek kell bocsánatot kérni. Biztos, hogy jó irányba halad a világunk?

Különös panasz érkezett a mentőkhöz. A bajtársak szeme láttára állt meg a szíve annak az 50 év körüli férfinek, akit már éppen mellkasi panaszai miatt vizsgáltak egy fővárosi közterületen múlt héten – írja a Bpiautosok.hu.

Az életmentők azonnal megkezdték az újraélesztést, ami alatt a beteg keringése többször beindult, majd ismét összeomlott.

Eközben káromkodott véletlenül aggodalmában (ó, b… + felkiáltással) fiatal mentőtiszt bajtársnőnk, amit több oldalas levélben kifogásolt az egyik szemtanú.

Az érintettek meghallgatása után az orvosigazgató írásban kért elnézést “a mentés hevében elhangzott átkozódás” miatt, majd szakmai dicséretben részesítette a mentőegységet, amiért az elhúzódó újraélesztés után végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget.

 írta meg az Országos Mentőszolgálat, Facebook posztjában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek