Európa legjobb családi szállodájának választottak egy miskolctapolcai hotelt

Megosztás

Ötödik alkalommal rendezték meg az igencsak rangos nemzetközi versenyt. Idén a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA Superior nyert a Best Family Resort (Legjobb Családi Hotel) kategóriában Európában.

A verseny színvonalát jelzi, hogy a korábbi évek nyertesei között olyan nagy nemzetközi szállodaláncok hotelei találhatók a világ mindent pontjáról, mint a Kempinski, a Hilton vagy a Four Seasons.

Idén több mint hetven ország jelöltjei közül az Avalon Resort & SPA-t választották Európa legjobb családi hotelének.

Az International Travel Awards értékelési folyamatában a szakmai zsűri mellett egy nemzetközileg akkreditált rendszer biztosítja, hogy a díjazott utazási helyszínek valóban minden tekintetben kimagasló színvonalat képviselnek. Az értékelés során a vendéglátói és turisztikai szolgáltatások számos elemét vizsgálják, emellett a vendégek által leadott szavazatokat is figyelembe veszik. A részletekről a Minap.hu számolt be.

– Szállodánkat egy többlépcsős folyamat során bírálta a szakmai zsűri, ahol többek között a szállodai szolgáltatásokat, vendégvéleményeket és social media jelenlétet is pontozta a bizottság – mondta az elismeréssel kapcsolatban Tóth Eszter Anna, az Avalon marketingigazgatója. – Az elbírálás során a legnagyobb pontszámokat egy harmincnapos szavazási periódusban lehetett összegyűjteni, ahol szállodánk (a zsűri szavaival élve) „lenyűgöző teljesítménnyel”, közel ötezer pontot szerezve érdemelte ki az Európa legjobb családi hotele (Best Family Resort 2022) címet.

– Nagyon büszkék vagyunk erre a díjra, ami visszaigazolás számunkra, hiszen azt bizonyítja, hogy nemzetközi összehasonlításban is megállja helyét szállodánk. Hiszünk a minőségi szolgáltatásokban, amivel évek óta igyekszünk a hozzánk látogató vendégek és családok nyaralását felejthetetlenné tenni. Köszönjük szépen a bizalmat és a szállodánkra leadott szavazatokat – tette hozzá. (Borítókép forrása: Avalon)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek