Sokkoló videó az egyiptomi cápatámadásról, a szerencsétlen hölgy nem élte túl (18+)

Megosztás

Egy hajóról próbáltak segíteni a bajba jutott turistának, akinek ekkor már leharapta egyik lábát és egyik karját a cápa. A partig még ki tudott evickélni, csak ott vártak rá mentőegységek. Nem sokkal később azonban leállt a szíve, nem tudták megmenteni.

Cápa támadott meg egy osztrák nőt Egyiptomban, az áldozat a vízből még ki tudott úszni, a mentőautóban azonban meghalt. A halálos cápatámadás Hurghadától nem messze, Sahl Hasheesben történt, egy 68 éves osztrák nő volt az áldozat.

A cápa a parttól nem messze támadt rá a nőre. A partról készített videón látszik, amint többen próbálják elvonni a cápa figyelmét, egy kötelet is bedobtak a vízbe. A Daily Mail fordította le a videón hallható orosz beszédet – bár mintha egyszer valaki magyarul is megszólalt volna –, a megdöbbent turisták arról beszéltek, hogy nem érkeznek életmentők.

A nő kijutott a partra, de azok elmondása alapján, akik onnan nézték, mi történt, a cápa egy karját és az egyik lábát leharapta. Azonnal mentőbe tették, a mentőautóban azonban leállt a szíve. A hölgy állítólag a figyelmeztetések ellenére úszott az átlagosnál beljebb.

Az érintett partszakaszt a hatóságok három napra lezárták. (via Hvg)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek