Gondok vannak a 0,25-ös Heineken sörrel, üvegdarabok lehetnek benne

Megosztás

Egészségre káros széria ment ki a boltokba, Magyarország is érintett. A boltokban a kérdéses palackos italokat visszaváltják. A figyelmeztetést a Heineken cég adta ki, aki ilyet vásárolt, semmiképp se igya meg.

Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25 literes, Hollandiában gyártott üvegpalackjai miatt, a figyelmeztetés a Heineken Original kisméretű, csavaros kupakkal ellátott, nem visszaváltható kiszereléseire vonatkozik, amelyek esetében fennáll a veszély, hogy a palackban üvegforgácsok találhatóak – közölte a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. csütörtökön.

A veszély kizárólag az érintett sörök 0,25 literes kiszereléseire vonatkozik, amelyek lejárati dátuma 2022.12.31; 2023.01.08; 2023.01.22; 2023.02.18. és 2023.02.28. – közölte a cég.

Az érintett 0,25 literes palackok szupermarketekben, nagykereskedőknél, italboltokban és webáruházakban is kaphatóak voltak Magyarországon is.

A Heineken arra kéri a fogyasztókat, hogy ne igyák meg a sört, és az üvegeket vigyék vissza az értékesítési helyre, ahol visszakapják a vásárlás összegét. Az összeg visszatérítéséhez nem szükséges a nyugta bemutatása. A vásárlóknak korlátlan idő áll rendelkezésre a termék visszaváltására. (via Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek