A mentőszolgálat is segélykiáltást tett közzé, az ellátást veszélyezteti a tankolási korlátozás

Megosztás

Pedig eleve nem dúskál a pénzben az állami egészségügy, a mentőszolgálat szintén problémákkal küszködik. Ám a legfrissebb tankolási intézkedések, leginkább az 50 literes limitálás komolyan veszélyezteti a normál ellátást Magyarországon. Ismét egy rendelet Orbánéktól, amit nem gondoltak át és nem dolgoztak ki normálisan.

Az ellátást súlyosan veszélyeztető helyzetről az interneten tettek közzé egy segélykiáltást, amelyet a közösségi médiában mi magunk is olvashattunk.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Tisztelt A ma reggeli tankolások alkalmával bajtársaink arról értesültek a MOL kutakon, hogy olyan korlátozások lettek bevezetve, ami veszélyeztetheti az Országos MentÅszolgálat zavartalan működését. Korlátozást vezet be a Mol_péntektől,vége korlátlan tankolásnak_msn. Anapi 50L üzemanyag kockázatosan kevés a 15/100 km üzemanyag fogyasztású mentőgépjárműveknek. Járműveink naponta 300 800 km-t tesznek meg, tankolni pedig feladatok között és műszak váltáskor tudnak, ami naponta többszöri tankolást is eredményezhet. Kérjük, hogy az Országos MentÅszolgálat gépjárműveit mentesítsék a mennyiségi korlátozások alól! Üdvözlettel, Országos MentÅ‘szolgálat Gépiármű Osztálv”

Csak remélni tudjuk, hogy nem derül ki hirtelen, hogy az OMSZ is egy Gyurcsányékat támogató, Soros-szervezet és csak hangulatkeltésből írták a fentieket…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek