Kétszáz utas a magyar repülőtéren éjszakázott, mert nem volt, aki a csomagokat kipakolja a gépekből

Megosztás

Elképesztő, hogy ilyen megtörténhet egyáltalán Európában, 2022-ben. Fennakadások miatt több járat is késve érkezett, a földi személyzet pedig addigra hazament. Reggelig nem is jutottak hozzá csomagjaikhoz az utasok, igazi, hihetetlen történet Budapestig.

Vasárnap mintegy 150–200 Budapestre érkező utas volt kénytelen a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér teljesen üres épületében éjszakázni, mert nem kapták meg a repülőkre feladott csomagjaikat. A részleteket a Hvg.hu osztotta meg.

A szóban forgó járatok vasárnap késő este érkeztek, az utasok órákon át várakoztak hiába a csomagkiadó futószalagjainál, mert a személyzet korábban hazament, és mint kiderült, nem volt, aki kipakolja a gépeket. A bőröndöket csak másnap reggel szállították be az átadóba, miután munkába állt a reggeli műszak.

Egy utas beszámolója szerint a földi kiszolgáló cég pultja zárva volt, az ott kifüggesztett telefonszámot pedig nem vette fel senki. Az útlevél-ellenőrző és a magyar határt jelentő üvegajtók közötti helyiségben rekedt utasok vizet is csak a mosdókból tudtak szerezni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek