Egy borsodi házaspárt brutális kegyetlenséggel végeztek ki

Megosztás

Kettős gyilkosságot követett el a férfi Borsod megyében 11 évvel ezelőtt, jövő héten tárgyalják az ügyét másodfokon, egyelőre kinéz neki az életfogytiglan.

Egy férfi még 2011 áprilisának egyik napján, kora este ismerősei házához indult, miközben családjának azt mondta, hogy üzleti tárgyalásra kell mennie Miskolcra. Becsengetett a házba, ismerősei pedig beengedték az udvarra. Ekkor a férfi valószínűleg téglával, majd kézzel is rátámadt az idős emberekre. 

TÖBBSZÖR, NAGYON ERŐSEN MEGÜTÖTTE AZ ÁLDOZATAI FEJÉT, MAJD MIUTÁN FÖLDRE ROGYTAK, KÉZZEL TOVÁBB ÜTÖTTE-VERTE, RUGDOSTA ŐKET.

A magatehetetlen férfit a fáskamrába, feleségét a szemközti fészerbe húzta, majd kezüket-lábukat műanyag madzaggal összekötötte. Ezek után átkutatta a házat, de nem sikerült megállapítani, hogy ellopott-e onnan valamit. Amikor úgy döntött, befejezte a kutatást, a ház ajtaját kulcsra zárta és elment. A magára hagyott idős házaspár mindkét tagja meghalt nem sokkal a támadás után. Holttestüket 2 nappal később fedezte fel az egyik szomszéd. Gyilkosuk a támadás másnapján külföldre utazott és csak a holttestek megtalálása után tért vissza Magyarországra. A férfit elfogták és bíróság elé állították. 

Az első fokon eljáró Miskolci Törvényszék 2021 októberében Sz. S. -tNYERESÉGVÁGYBÓL, KÜLÖNÖS KEGYETLENSÉGGEL, TÖBB EMBER SÉRELMÉRE, VÉDEKEZÉSRE KÉPTELEN SZEMÉLY SÉRELMÉRE ELKÖVETETT EMBERÖLÉS MIATT ÉLETFOGYTIG TARTÓ FEGYHÁZBÜNTETÉSRE ÉS 10 ÉV KÖZÜGYEKTŐL ELTILTÁSRA ÍTÉLTE.A törvényszék megállapította, hogy a vádlott legkorábban 30 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet ellen az ügyészség a vádlottnak a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből történő kizárása érdekében fellebbezett. A vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. Így került az ügy a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtáblára, ahol szerdán tárgyalják. (Origo)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek