Ijesztő: “Hála érte istennek, aki őt nekünk ajándékozta” – így szólt a szentmise, amit Orbán Viktorért tartottak – videó

Megosztás

A személyi kultusz, az összefonódás és a pártkampányolás olyan mértékeket ölt, ami valóban talán a Rákosi-korszakban volt utoljára jelen ilyen szinten Magyarországon. Ám a plébános kikéri magának, miszerint ő nem is politizál. Akkor ezt vajon minek nevezi? Van még kérdésünk, miért nyerhet mindig a Fidesz kétharmaddal?

“Pártpolitikát én nem folytatok és soha nem is fogok folytatni” – közölte a plébános, aki szerint a miniszterelnök isten magányos, bátor fáklyájaként “Jézus és az ő szent lelkének erejével” tölti be küldetését.

Videón az Orbán Viktorért tartott szentmise: “Hála érte istennek, aki őt nekünk ajándékozta”

Imádkozunk az országért, és hogy a sátáni erők ellen folytathassa azt a munkát, amit az istentől kapott

– fogalmazott az esemény szervezője, Mikus Márton. Az egyik résztvevő azt mondja a kormányfőről, hogy “a körme alatt nem létező piszok többet ér, mint az egész ellenzék”, majd a mise során azt is megtudjuk, hogy Orbán Viktor isten magányos, bátor fáklyája, aki “Jézus és az ő szent lelkének erejével” tölti be küldetését. A plébános, aki szerint a következetes keresztények a Fideszre szavaznak, kijelentette, 

pártpolitikát én nem folytatok és soha nem is fogok folytatni.

A Telex a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban járt Orbán Viktor születésnapján. Íme a felvétel:

Szégyellje magát mindenki, aki úgy érzi, ez pártpolitika…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek