Az Újgyőri főtéren fogták el a rendészek a körözött személyt

Megosztás

Ez a bizonyos rendész egyetlen év leforgása alatt 27 körözött személyt csípett fülön. Zajlik az élet Miskolcon.

– A Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik a rendőrség, az ügyészség és a bíróság által elrendelt körözéseket. Az azonosításban a police.hu nyilvános, fényképpel ellátott körözési listája segít. Így történt ez május 28-án is – vezette fel az esetet Vincze Csaba igazgató.

A járőröző rendészek a hajnali órákban az Újgyőri főtéren igazoltattak egy gyanús személyt, akiről kiderült, szerepelt a körözési listán. Az azonosítást követően értesítették a tevékenységirányító ügyeletet, valamint a rendőrséget.

– A személyt, aki ellen a járásbíróság közveszély okozása miatt adott ki körözést, sikerült átadni a rendőrségnek.  A férfi viszonylag súlyos, többéves szabadságvesztéssel járó bűncselekményt követett el, ez is indokolta, hogy a kollégáim kellő körültekintéssel intézkedjenek – fogalmazott az ügy kapcsán Vincze Csaba, aki azt is elmondta, az önkormányzati rendészet az éjszakai órákban is járőrözik a közterületeken, hogy „a csendes órák a jövőben is csendesek maradjanak”.

A rendészet heti 1-2 alkalommal fog el olyan személyt, aki ellen körözést adtak ki. Veres Péter közterületfelügyelő rutinosnak számít ezen a téren: egy éven belül a mostani volt számára a 27. ilyen esete. (Minap.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek