Ismét van, ahol akadozik az üzemanyag-ellátás, a kutasok szerint továbbra is betarthatatlan Orbánék új rendelete

Megosztás

Külön érdekesség, hogy amikor valaki tankol, csak halvány fogalma van arról, mennyit is fog a végén fizetni. Pedig nem mindenki nyomja tele a tankját, ha csak bizonyos mennyiségű pénz áll rendelkezésre, igencsak számolgatni kell fejben, mert a kút az emelt árat fogja mutatni. Az esetleges “rendszerhibákról” nem is ejtettünk szót.

Több nagy benzinkúthálózatnál ismét akadozik az üzemanyagellátás, a Shell az RTL Klub Híradójának elismerte, hogy egyes töltőállomásaikon lehet fennakadás, a Mol pedig a csütörtök esti nagy forgalommal magyarázza a néhol előforduló készlethiányt. Akkor lehetett ugyanis utoljára külföldi rendszámú autóba árstopos üzemanyagot tankolni. A rendelkezés a Független Benzinkutasok Szövetsége szerint betarthatatlan, ezért levelet írtak Orbán Viktornak.

Az RTL bemutatta, hogy a 717 forintos literenkénti benzinárral tankoló autósoknak, amennyiben bemutatják a magyar forgalmi engedélyt, a végösszegből levonják a hatósági árkorlátozás és a teljes összeg közötti különbözetet. 

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek