Újabb részletek derültek ki az aszódi brutális kettős gyilkosságról

Megosztás

Évek óta rettegtek apjuktól a meggyilkolt lányok, az eltűnés bejelentése után pedig a rendőrök kimentek az apa házához, mégsem hatoltak be a lakásba. Igaz, valószínűleg akkor már mindegy is volt.

Évek óta rettegtek apjuktól az Aszódon meggyilkolt lányok, az idősebb ráadásul csak azért volt hajlandó az apjához utazni, hogy fiatalabb húgát megvédje – írja a Bors. Az édesanya két lányával négy éve költözött Vámosgyörkre, a szomszédok szerint az ingatlan kiválasztása előtt mindenkit arról kérdezett, hogy elég biztonságos-e az utca.

Pénteken látott napvilágot a hírt, hogy előző szombaton Aszódon egy férfi megölte két lányát, a 14 éves Tímeát és a 16 éves Júliát. Most az is kiderült, hogy a férfi baltával végzett a lányaival, majd a tette után autóba ült és Adács település környékén leparkolva nekiszaladt az érkező vonat oldalának. A férfi azonban nem halt meg, a vonat csak az egyik lábát vágta el, és a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Korábban olvashattuk, hogy a rendőrség kiment az apa aszódi lakásához, miután az anya bejelentette lányai eltűnését, de nem mentek be a lakásba. A lányok ekkor már valószínűleg halottak voltak, testüket napokkal később találták meg, mert az egyik szomszéd furcsa szagot érzett kiáramlani a lakásból. (via Telex)

Értelmetlen és sajnálatos kettős haláleset

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek