Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

Megosztás

A lakosság körében népszerű lakáspályázati lehetőség május 30-án, indul újra, melyen összesen 29 önkormányzati bérlakás kerül meghirdetésre, 3 pályázati forma keretében. A költségelvű pályázaton 10 lakás, a fiatalok pályázatán 16 lakás, míg a nyugdíjasok pályázatán 3 lakás kerül kiírásra. Egy-egy pályázati formán belül legfeljebb 3 lakásra adható be pályázat.

A pályázatok a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu

honlapján közzétett linken keresztül, előzetes regisztrációt követően nyújthatók be. Ugyancsak itt tekinthetők meg a lakásokról feltöltött fényképek, műszaki dokumentációk, továbbá a pályázati feltételeket, fizetendő bérleti díjakat, felújítási költségeket tartalmazó pályázati kiírás. A pályázati kérelemhez előzetesen semmilyen dokumentumot nem kell csatolni, a kérelemben feltüntetett adatokat, nyilatkozatokat alátámasztó iratokat kizárólag a nyertes pályázóknak kell majd benyújtaniuk a szerződéskötést megelőző vizsgálat során.

A kiválasztott lakások személyes megtekintésére a szerződéskötést megelőzően, kizárólag az első helyre sorolt pályázóknak van lehetősége.

A pályázatok 2022. május 30-án 8.00 órától 2022. június 13-án 16.00 óráig nyújthatók be. Elbírálásukra legkésőbb a pályázatok lezárását követő 60 napon belül kerül sor.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban az alábbi telefonszámon, illetve e-mail címen érdeklődhetnek: 70/705-6230 ; 70/658-3396; 70/430-8681, e-mail cím: [email protected]

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek