Hogyan készítsük fel a gardróbunkat a nyári hónapokra?

Megosztás

Általában elmondható, hogy a hölgyek nagy része tavasszal fogja a téli ruhákat, és elpakolja, hogy helye legyen a tavaszi és a nyári daraboknak. Ilyenkor szoktunk általában ellenőrzést is tartani, hogy vajon mit kell még beszerezünk a nyárra, vagy éppen mennyire kopott el a kedvenc szandálunk? Nagy a dilemma ilyenkor az is, hogy hogyan alakítsuk ki megfelelően a nyári gardróbot lehetőleg úgy, hogy a szekrényünk ne egy feneketlen káoszra hasonlítson. Viszont a CCC blog segít abban, hogyan vágjunk bele.

Találjuk meg a rendszert!

Mindenekelőtt érdemes tisztázni, hogy mi magunk milyen típusok vagyunk: inkább szoknyákat és ruhákat szeretünk hordani, vagy a nadrágfazonok jönnek be inkább? Ha utóbbi például a választásunk, akkor nem érdemes visszahalmozni a nyári ruhatárunkba az összes szoknyát. Az arány lehet inkább kettő a hathoz. Vagyis ha csak hat darab alsó öltözékről van szó, akkor abból kettő szoknya legyen, négy nadrág. A ruhás-szoknyás hölgyeknek pedig pont a fordítottja. Ha gyakran járunk kiöltözősebb eseményekre, érdemes ilyenkor például egy-egy félelegáns darabot is betenni a ruhatárba, mondjuk ha hivatalosak leszünk egy nyáresti partira. Ezzel a felosztással viszont még nincs vége. A kiválasztott szoknyákat és nadrágokat illesszük a felsőkhöz, amiket nyáron hordani kívánunk. Ez azt jelenti, hogy olyan nadrágokat és szoknyákat válasszunk, amelyek a legtöbb felsőnkhöz és cipőnkhöz mennek. Így egy teljes saját nyári készletet kapunk, amik mellett még nagyon variálni sem kell, hiszen könnyen kombinálhatóak egymással a különféle darabok.

Milyen felsőket válasszunk?

Itt elsősorban a saját ízlés a mérvadó. Ha kedveljük a kivágottabb fazonokat, akkor azokból pakoljuk meg a szekrényünket. Ilyenkor nem is érdemes darabszámot megadni, hiszen a kánikulai melegben megesik, hogy naponta akár többször is felsőt váltunk. Arra figyeljünk egyedül, hogy jól szellőző, könnyen kezelhető felsőket válasszunk. Ezekből pedig néhány legyen elegánsabb darab. Idén nagyon trendinek fognak számítani a különféle ingek, és a lenge pólóruhák, ezért aki kedveli az ilyen darabokat, az már előre készülhet belőlük, hiszen ezek a fazonok mindenféle szettben megállják a helyüket. Ha pedig tanácstalanok vagyunk, a CCC blog nagy segítségünkre lehet. Az üzletlánc ugyanakkor nem csak a nyári gardrób kialakításban tud hathatós tanácsokat adni. A CCC webáruházában, vagy épp valamelyik üzletláncában a legmenőbb ruhakollekciók, és a legtrendibb felsők is rendelkezésre állnak. Ezért garantáltan lesz miből kiegészíteni a nyári szettjeinket.

Cipőkérdés

Talán a cipőt a legegyszerűbb kiválasztani a nyárra. Érdemes mindenféle terepviszonyhoz és alkalomhoz egyet „készenlétben” tartani. Ezek között legalább egy elegáns szandál, vagy félcipő legyen, illetve nem árt beszerezni egy jól szellőző sneakert, valamint egy kirándulós, városba járós szandált sem. Összesen tehát minimum három pár lábbeliről gondoskodjunk. Akik szeretnek túrázni a nyáron, azoknak pedig a túracipő elengedhetetlen mindezek mellé.

(X)

Kapcsolódó cikkek