Márki-Zay: Örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt

Megosztás

Megütközött azon is, hogy hogyan vágta át a stábja egyes esetekben a háta mögött.

Hosszú oknyomozó riportot közölt a minap a Direkt 36 a Telexen az ellenzéki kampány széteséséről, amelyben döbbenetes és szürreális részletek is kiderültek többek között a kampánystáb munkájáról. Most erre a cikkre reagált Márki-Zay Péter, az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje a Facebook-oldalán a címben is említett felütéssel.

“Legalábbis a Direkt36 oknyomozó riportjából ezt tudtam meg – azon túl, hogy még engem is hogyan vágott át a hátam mögött a stáb egyes esetekben (ezen bevallom, megütköztem)” – írja a hódmezővásárhelyi polgármester.

“Talán természetes, ha egy nagyarányú bukásból senki más nem akarja kivenni a részét, talán természetes, hogy amiatt számos pontatlanság, sok hazugság, “máshogy emlékezés” szerepel a cikkben – ami az általam is nagyra értékelt újságíró-csapat 30 interjújának eredményeként született meg. Az kevésbé természetes, hogy a cikk egyáltalán nem tér ki a pozitívumokra, valamint alig utal a rajtam túlmutató okokra.”

Márki-Zay ezek után pontokba szedte a cikk hiányosságait – többek között azt is említi, hogy a valódi okok nem az ellenzékben keresendők, hanem a sokszoros kormányzati médiatúlerőben. A teljes poszt az alábbiakban olvasható:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek