Okos: lenyúlta Ukrajnából a gránátot, hogy hazavigye szuvenírnek, ám az felrobbant a kocsijában

Megosztás

Hatalmas szerencse a szerencsétlenségben, hogy az autónak csak a hátsó része szakadt apró darabokra az óriási robbanástól. Nem volt jó ötlet tankelhárító gránátot ajándékként hazavinni.

Az orosz média is beszámolt arról, hogy a Moszkva közeli Mitiscsi kisvárosban ma felrobbant egy személyautó, amiben ketten megsérültek.

Nagy mázlijuk volt, mert a helyszíni fotók tanúsága szerint a KIA farrésze úgy robbant szét, mintha a csomagtartóba zárt Hulk tört volna elő a kocsiból.Ám a helyszínen készült képek alapján nem az ismert szuperhős, hanem egy svéd gyártmányú AT4-es tankelhárító fegyver, németből tükörfordított népi nevén páncélököl tört elő onnan.

A kocsi közelében ugyanis megtalálták a darabjait.

A REN TV nevű orosz csatorna információja szerint a fegyvert a kocsi egyik utasa, bizonyos Viktor K. hozhatta Donbaszból, ahol nemrég járt egy humanitárius segélyszállítmány kísérőjeként. Azt nem tudni, hogy szívmelengető emléknek szánta vagy esetleg el akarta-e adni. Az AT4-es mondjuk nem túl bonyolult, ezért olcsó fegyver, 1500 dollár körüli áron adják darabját. Az autó két utasa kisebb sérülésekkel megúszta. (via 444.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek