Távhővezeték-építés miatt tartós lezárásokra készüljünk két miskolci utcában

Megosztás

A két érintett utcában július közepéig is eltartanak majd a munkálatok, legyünk türelmesek.

Távhővezeték építés miatt május 18-tól a Zoltán és Rácz Ádám utcákon forgalomkorlátozás várható. A július közepéig tartó munka eredményeként új, korszerű és energiatakarékosabb acél csővezeték kerül beépítésre a régi elöregedett vezeték helyett.

Az építés miatt előreláthatólag május 18-tól július közepéig, a kivitelezési munkákhoz igazodóan több ütemben forgalomkorlátozás várható a Zoltán utcán, a Rácz Ádám utcán és a Gyula utca – Rácz Ádám utca kereszteződésében. A forgalomkorlátozás a gépjármű forgalmat és a parkolóhelyek ideiglenes igénybevételét is érinti.

Első ütemben május 18-tól június 10-ig a Győri kapu 104. szám – Zoltán utca 3. szám – Győri kapu 108/a. szám között történik meg a vezetékcsere útlezárással.

A munkálatok a nyári melegvízszolgáltatást – annak élőre kötésének kivételével – nem akadályozzák.

A vezetékcsere munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozások és parkolási nehézségek miatt a közlekedők szíves megértését és türelmét kéri a MIHŐ – írja a miskolci városháza közleménye.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek