Rosszul lett a sofőr, a környező embereknek együttes erővel sikerült megállítaniuk a járművet – videó

Megosztás

A vezető egyik kollégája vette észre, hogy valami nagyon nincs rendben a gépkocsi vezetőjével, rosszul lett, az autó pedig önálló életre kelt. Több önkéntes segítő azonban megállította a járművet.

A floridai Boynton Beachnél készült felvétel tett közzé a helyi rendőrség, hogy köszönetet mondjon az érintetteknek, akik önzetlenül segítettek egy bajba került autósnak.

A hatóság szerint a nő a Woolbright Roadon vezetett, amikor rosszul lett, a kocsija pedig kontroll nélkül elindult a kereszteződésébe. Az emberek ekkor vették észre, hogy valami nincs rendben.

A rendőrség szerint az autós egyik munkatársa volt az első, aki reagált. Gyorsan kiszállt a saját kocsijából, és jelezte a környéken lévőknek, hogy segítsenek. Többen is odarohantak az autóhoz, betörték az egyik ablakát, majd megállították, végül a sofőrt is biztonságba helyezték. (via Hvg.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek