Betelt a pohár a Diósgyőr szurkolóinak – fogadták az este érkező csapatot a kiesés után

Megosztás

Az Ultras Diósgyőr tette közzé a Facebookon, hogy spontán demonstráló akciót szerveztek a vesztes meccs után, Budaörsről hazaérkező csapat buszát fogadva.

A Facebook oldalukon ezt közölték:

Tegnapi nap volt az utolsó csepp a már amúgy is túl csordult pohárban. Úgy éreztük el jött az ideje, hogy a játékosok színt valljanak még melegében.

A “spontán” szervezés ellenére stabil és nagyon jó létszámú brigád gyűlt össze. Sajnos, valakik megérezték, hogy talán másfajta “kíséret” is kellene ezen az estén a csapatnak, így a stadion és az edzőközpont parkolóit megtöltő, valamint a környező utcákban megjelenő rendőrség nagy igyekezettel próbálta megakadályozni a busz “üdvözlését”, amelyet a megyehatártól is több autóval kísértek, és nagy logisztika után sikerült végül biztonságban bekísérni.

Ha már ilyen nagy erőket fektettek bele a biztosításba, igyekeztünk gondoskodni róla, hogy mozgalmas műszakjuk legyen a rend éber őreinek!A remény úgy néz ki, hogy végleg elszállt, kikaptunk Budaörsön. Talán a feljutási lehetőségeknek vége, de valami csak éppen tegnap este kezdődött el…..

Kapcsolódó cikkek