Így épül tovább a sátoraljaújhelyi libegő – képek

Megosztás

A hétvégén megint érkezett a helikopter és segített a libegő építésének újabb szeletében. Szombaton kora délutánra az elemek a helyükre kerültek, hála a professzionális, összeszokott munkának.

“Ismét Sátoraljaújhely légterében köszönthettük a szlovák Techmont cég MI-8 helikopterét. A hatalmas kék gép a Magas-hegy és a Szár-hegy között épülő libegő oszlopait, a drótkötélpálya görgőit, a fordítókorongot és még sok alkatrészt helyezett el a libegő nyomvonalán.

A gép személyzete és a földön a Tátralift szakemberei láthatóan összeszokott, profi csapatot alkotnak hiszen péntek késő délután kezdtek a munkához és szombat kora délután minden elem a helyén volt, így folyatódhatnak ennek a libegőnek is a szerelési munkálatai ami nem kis feladat a terepviszonyokat is látva!” – írta Facebook-bejegyzésében Tóth István, aki a fantasztikus képeket is készítette.

Lehet, hogy egy kép erről: szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és természet
Lehet, hogy egy kép erről: helikopter és szabadtéri

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek