Borultak az autóval, elmenekültek a helyszínről, de a telefonjaikat a kocsiban felejtették

Megosztás

Ezen információk tudatában nagyjából sejthető, miért akartak mindannyian meglépni a baleset helyszínéről, erősen leszűkíthető a kör.

Balesetinfo számolt be arról, hogy szombatról vasárnapra virradóra egy Fiat Brava megcsúszott az esőtől nedves úttesten a Boráros téren, átszakította a korlátokat és a szembejövő oldalon a tetejére borult. A
portál szerint az autó sofőrje és utasai mind elhagyták a járművet és eltűntek a helyszínről, de a telefonjaik a kocsiban maradtak.

A Telex megkereste az ügyben a rendőrséget némi hivatalos információért, és a következő választ kaptuk: a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére állampolgári bejelentés érkezett 2022. április 24-én 0 óra 50 perckor, miszerint a Budapest IX. kerület, Soroksári úton közlekedő Fiat típusú gépkocsi felborult.

A jármű vezetője és annak utasa a baleset után a helyszínt elhagyták. A jármű tulajdonosát a rendőrök a lakcímén nem találták meg, felkutatása folyamatban van. Fentiek alapján jelenleg nem állapítható meg, hogy a balesetben személyi sérülés történt-e. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek